Ervaringen

OPDRACHTGEVERS.

Als ondelogo-goudsernemend familiebedrijf helpen we onze verzekerden graag zo goed mogelijk verder.  Dat doen we op allerlei manieren.
Zo maken we al een aantal jaren naar volle tevredenheid gebruik van de diensten van Pantekoot.
Zowel uit preventief oogpunt als wanneer een ondernemer is uitgevallen. Arbeidsongeschiktheid heeft immers een grote impact.
Een coachingstraject door Pantekoot wordt door onze verzekerden als positief ervaren. Men kan hierna weer goed kijken naar de (arbeids)toekomst.
We vinden Ingrid onderscheidend in haar aanpak en ze levert altijd maatwerk. Ze kan ook heel kundig iemand tot inzicht brengen en in beweging krijgen.
Integriteit is vanzelfsprekend.
Een van onze verzekerden noemt het een aanrader en snapt heel goed dat wij gebruik maken van Ingrid haar kennis en kunde.

logo-adee-002

Adee adviseert aan opdrachtgevers regelmatig Pantekoot in te zetten.
Ingrid heeft prima resultaten bereikt, ook in zaken waarbij je geen hoge verwachtingen durft te hebben. Ingrid is sterk in het voorhouden van een spiegel waardoor de cliënt meer inzage krijgt in de effecten van zijn/haar gedrag en biedt ze met haar coaching handvatten hoe de cliënt zijn gedrag kan aanpassen, waardoor klachten afnemen.
Wij hopen op voortzetting van een plezierige en langdurige samenwerking!!!
Rob van de Kamer,  mede eigenaar Adee.

 

CLIËNTEN.

 DSCN0997 - kopieSoms heeft iemand een lange weg te gaan.
“Ingrid was mijn derde arbeidsdeskundige in mijn re-integratietraject, ik was dus behoorlijk sceptisch inmiddels.
Maar tot mijn grote verbazing was zij zeer gedreven om mij te steunen en te adviseren.
Niet dat we altijd op één lijn zaten, maar ook daar kwamen we samen steeds uit. 

Ze is zeer consequent in haar afspraken en reageert snel. Dit is zeer prettig als je van derden afhankelijk bent.
Wat ik ook nog een pluspunt vind, is dat ze luistert naar je en dan ook daar wat mee doet”.

Een 50-jarige vrouw met blijvend voetletsel na een verkeersongeval.
We zijn de weg ingeslagen van een niet te lange omscholing 
en inmiddels is zij  aan de slag in secretarieel werk.

Op verzoek van de AOV-verzekeraar heb ik 7 herstelcoachingsessies gedaan met een oefentherapeute die niet lekker meer in haar vel zat en hierover aanklopte bij de verzekeraar. Preventief heeft een coachingstraject plaatsgevonden. Een aantal maanden na afloop van dit traject laat zij het volgende weten:
“Ik heb de sessies met jou heel prettig gevonden omdat het contact zo goed was. Dat maakte dat ik mij heel vertrouwd en veilig bij je heb gevoeld.  Alle inzichten die ik heb geleerd zijn heel bruikbaar gebleken en hebben er voor gezorgd dat ik beter in mijn vel ben gaan zitten.
De sessies zijn duidelijk ingespeeld op mijn persoonlijke situatie en ook dat is heel prettig”.

“Door een aanrijding liep ik een whiplash op en verloor daardoor mijn baan. Ingrid  werd aangesteld mij te helpen naar het zoeken naar werk. Ze deed dit met 100% inzet. Ingrid is iemand die niet alleen maar kijkt naar hoe iemand aan een baan kan komen maar ook naar de persoon die erachter zit. Dat maakt de samenwerking met haar erg fijn en toegankelijk. Mede dankzij Ingrid ben ik nu weer werkzaam” .
Na een ongeval eind 2013 en ontslag bij het einde van haar tijdelijke contract in de zomer van 2014 lukte het Trisha Veensteker niet om aan de slag te komen. Arbeidsdeskundige begeleiding soms doorspekt met herstelcoaching hielp haar weer meer in haar kracht te komen waardoor het haar eind 2015 is gelukt om weer aan het werk te komen.

Dat boosheid mijn leven regeerde, daar was ik me helemaal niet van bewust. Dat dit ook nog eens een onbewuste handrem was die me tegenhield om mijn leven verder te leven is de grootste eye-opener in mijn leven geweest. Eenmaal hiervan bewust, brokkelde de boosheid steeds verder af waardoor ik steeds beter zicht naar de toekomst kreeg. Tot dan lukte het me niet verder te kijken en eerlijk gezegd eigenlijk niet eens verder dan de dag van het ongeval. De dag waarop mijn hele leven in puin viel.
Deze bijzondere woorden komen van een jonge manager, inmiddels heeft hij zijn weg weer gevonden.

Doordat Ingrid meedacht en zich in mijn situatie kon verplaatsen werden er oplossingen aangedragen zowel op financieel gebied als op ondersteunend gebied waardoor ik mij op mijn herstel kon richten. Persoonlijk contact en interesse in de toch wel complexe achtergrond hielpen hieraan ook erg mee. Een fijne ondersteuning in een moeilijke periode.
Erica Kunst

…. Waar ik toen stond in mijn leven en waar ik nu sta …..ik heb echt baat gehad gehad bij uw hulp … ik heb uiteindelijk precies bereikt wat ik wilde…. ook al leek het er toen niet op…..ik wilde u laten weten dat ik toch op mijn pootjes terecht ben gekomen.
Dominique Georges die te maken kreeg met brandwondenletsel en een periode even de weg kwijt was, laat het bovenstaande 2 jaar na haar coachingstraject weten.